Pitsaa ja YK:ta

Tiistai-ilta oli jo hämärtynyt kun toistakymmentä kerholaista saapuu 4H-kerhoon. Ohjelmassa oli tälle kerhokerralle (21.10.) jakaa kerholaiset kolmeen ryhmään, joilla jokaisella oli omaa ohjelmaa. Jokainen kerholainen olisi kiertänyt eri pisteet läpi. Päätimme kuitenkin jakaa porukan vain kahtia, n. reilu puolet aloitti keittiössä pitsataikinan teolla ja toiset jäivät askarteluhuoneeseen.

Askarteluhuoneessa oli tarkoitus katsoa perjantain liputuspäivään, Yk:n päivään, liittyen muutama video ja keskustella niistä. Huonon nettiyhteyden takia se jäi osittain tekemättä. Laitetaan tähän kuitenkin linkit niihin videoihin, joista oli tarkoitus katsoa pieniä pätkiä ja keskustella niiden pohjalta.

http://yk.fi/ –> Sivustolla olevasta YK:n historia -videosta oli tarkoitus katsoa hieman alkua. 0.00 – 0.25, ja tutustua siihen mikä YK on.

–> Tässä Sarahista kertova video. Tästä oli tarkoitus katsoa kohdat 0.38 – 2.50 , ja 4.40 – 5.15.

–> Tässä kerrottiin Robertista ja hänen elämästään.

Suunnitelmat muuttuivat, mutta kaikilla näytti olevan hauskaa leikkien ja pelien parissa. Pelasimme mm. Timpuri-peliä (ns. huojuva torni) ja liikuntasalissa hyllypalloa ja hippaa.

Keittiössä valmistettiin pitsoja, jokainen sai laittaa pitsaansa niitä aineita, joita halusi. Pitsat maistuivat koko porukalle, mikä ei ollut mikään ihme. =) Lopussa keskustelimme vielä siitä, mitä kerholaiset haluaisivat kerhossa tehdä seuraavilla kerroilla, ehdotuksia oli mm. muffinssit ja erilaiset leikit.

Kuva: http://pixabay.com/fi/pizza-italian-ruoka-juusto-410319/

Kuva: http://pixabay.com/fi/pizza-italian-ruoka-juusto-410319/

Kaikki reseptit löytyvät samasta paikasta, kansikuvan alta kohdasta ”Reseptit”

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *