Moikka maailma!

Moikka ja tervetuloa seuraamaan kokkaus- ja kädentaitokerhon tapahtumia! Blogi on vasta perustettu, mutta tarkoituksena on saada tänne joka kerralta kuvia ja tekstiä siitä, mitä olemme tehneet. Leivomme ja askartelemme, joten pyrimme saamaan kaikki käyttämämme reseptit tänne kuten myös kuvia kerholaisten askarteluista. Lisäämme tänne myös kaikkien viime vuotisten leipomusten ohjeet, jotta kerholaiset voivat halutessaan tehdä niitä myös kotona.

Blogin perustamisen tarkoituksena on levittää tietoa 4H:sta, antaa muille 4H-kerhoille ideoita sekä tietenkin ensisijaisesti olla kaikkien Selin 4H-kerholaisten käytössä; täältä löytää käyttämämme reseptit sekä näkee mitä olemme tehneet, jos ei ole päässyt paikalle. Tässä myös vanhemmille uusi mahdollisuus nähdä, mitä lapsi kerhossa puuhaa.

Kerhossa toivomme lasten  nauttivan mahtavasta harrastuksesta, jonka lisäksi korostuu yhteistyön merkitys ja kädentaidot. Kuitenkaan ei rakenneta kynnystä uusille kerholaisille, vaan kerhoon on tervetullut joka kerta, vaikkei aiemmin olisikaan kerhossa käynyt.

Toivottavasti nautit blogimme seuraamisesta! ~ Ohjaaja

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *