Kerhovuosi paketissa

Moikka! Tässä koostepostaus koko kerhovuoden tapahtumista. (Klikkaamalla alleviivattuja kohtia pääsee katsomaan kunkin kerran tunnelmia.)

Elokuussa kerhokausi aloitettiin riisisuklaita tehden.

  

Syyskuussa tehtiin ristinollapelit ja leivottiin omenapiirakkaa. Yhdellä kerhokerralla oli luovaa askartelua, jolloin kaikkea annettua materiaalia sai käyttää askartelussaan. Syyskuun lopussa leivottiin brookies-leivonnaisia ja askarreltiin syksyn lehdistä tauluja.

 

Lokakuu aloitettiin pisteradalla, joka sisälsi legomallin kokoamista, tehtäviä ja maskotin suunnittelua. Seuraavalla viikolla jatkettiin pitsojen teolla. Halloweenin alla tehtiin kerhossa erilaisia halloween-naposteluja: hämähäkkikeksejä, mandariinikurpitsoja ja riisisuklaita.

 

Marraskuussa kerholle saatiin uusi kerhomaskotti, askarreltiin isälle sekä leivottiin isänpäivämuffinsseja. Uppouduimme myös lautapelien maailmaan pelaten muun muassa Kimbleä ja Aliasta. Marraskuun lopussa leivottiin pasteijoita ja aloitettiin joulukorttiaskartelu.

 

Joulukuussa oli vain yksi kerhokerta ja silloin vietettiin pikkujouluja, joissa tehtiin joulutorttuja ja pelattiin lautapelejä.

 

Tammikuussa aloitettiin kevätkausi vaniljaviinereiden leivonnalla. Seuraavalla viikolla kerholaiset jaettiin pienempiin ryhmiin, jotka kiersivät eri pisteitä. Leikittiin muun muassa lusikkapiilosta ja väritettiin värityskuvia.

 

Helmikuussa leivottiin kanelipikkuleipiä, pelattiin mm. Monopolya ja Otsapokkaa ja vietettiin ystävänpäiväkemuja muovailuvahan, askartelujen, leivonnan ja lahjojen merkeissä.

 

Maaliskuu alkoi tuolileikeillä ja maalaamisella. Sitten leivottiin pätkis-whoopieita. Aloitettiin kangaskassisuunnittelu sekä kerhojulisteiden teko. Maaliskuun lopulla uuniin päätyivät omenasarvet sekä pidettiin leikkikerho, jossa oltiin mm. silmämurhaajaa.

 

Huhtikuussa maalattiin kangaskasseja, askarreltiin pääsiäisen alla höyhentipuja ja tehtiin suklaamoussea. Huhtikuussa myös painoimme sormimaalauksella sormia ja varpaita kankaaseen sekä teimme pannaria ja magneetteja.

 

Toukokuussa olikin varsinainen askartelumaraton: askartelumassa ja magneetit sekä kangaskassit ja äitienpäiväkorut ja -kortit saatiin valmiiksi. Lisäksi leivottiin suklaakeksejä. Toka vikalla kerralla oli kevätretki, jolla nähtiin monenlaisia eläimiä ja nautiskeltiin muurinpohjaletuista. Viimeisellä kerralla oli ulkokerho erilaisia pihapelejä pelaten.

 

Kiitos kerhovuodesta! Meillä on ollut mahtava porukka, jonka kanssa ollaan askarreltu, leikitty, leivottu ja touhuttu monenlaista. :)

Tässä oli vain osa kerhovuoden sisällöstä, lisää kuvia ja tunnelmia löytyy kunkin kerran postauksesta. Kaikki kerhosta tehdyt videot löytyvät lisäksi tästä linkistä. Reseptit löytyvät täältä.

Mukavaa kesää!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *