Hamahelmiliskoja ja liikuntaa

Viime kerralla 30.9. leivottiin mokkapaloja ja pelailtiin.

Tänään 7.10. paikalla oli runsaat 18 kerholaista. Mahtavaa! Alkuun pidimme leikkimielisen tietokilpailun Aleksis Kivestä, jonka liputuspäivä on tämän viikon perjantaina 10.10. Ennen kysymyksiä luimme pienen tekstipätkän, jonka pohjalta suurin osa kysymyksistä oli laadittu. Kysymysten oikeita vastauksia tarkistaessa aika monella oli mennyt suurin osa oikein.

Tietokilpailu sisälsi kysymyksen mm. Aleksis Kiven synnyinpaikasta. Kuvassa Kiven synnyinkoti Nurmijärvellä. Kuva: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:A_Kivi_was_born_here_H6919_A_Kiven_synnyinkoti_C.JPG

Tietokilpailun jälkeen jaettiin porukka kahtia; n. puolet jäi tekemään hamahelmiliskoja ja toinen puolisko meni saliin pelailemaan. Tarkoitus oli vaihtaa vielä ryhmiä keskenään, että kaikki kerkiäisivät tehdä kumpaakin, mutta aika ei riittänyt, joten ryhmien vaihto jäi sitten jollekin seuraavalle kerralle. Hamahelmiliskojen teko ei tainnut olla tuttu kenellekään, mutta nyt varmasti jo puolet niitä tekemässä olleista kerholaisista osaisi tehdä sen. =) Eikä haittaa vaikka ei osaisikaan, ainahan voi opetella! Oli ilo huomata, kuinka liskon teon jo oppineet auttoivat muita, jotka eivät vielä osanneet. Hienoa yhteistyötä!

Seuraavasta linkistä löytyy ohje liskon tekemiseen, tosin meidän tekemät liskot olivat hieman eri mallin mukaiset.

Jatkamme kesken jääneiden liskojen tekoa vielä, ei ehkä vielä ensi kerralla ehditä, mutta kaikki saavat kyllä tehdä ennemmin tai myöhemmin työnsä valmiiksi.

Ensiviikolla (syyslomalla) ei ole 4H-kerhoa. Tapaamme jälleen 21.10. !

Huom! Kansikuvan alla olevasta kohdasta ”Selin 4H-kerho” löytyy tietoa mm. jäsenyydestä, käythän kurkistamassa. =) Seuraavasta linkistä löydät ladattavan jäseneksi liittymislomakkeen: Click (sivuston oikeasta yläkulmasta.)

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *